Hvem er Hobby & Garn?

Hos Hobby & Garn har vi mange års erfaring med salg af hobbyartikler til både børn og voksne. Vi er beliggende i Them, syd for Silkeborg, og drives af idéen om at bringe kreative hobbyer frem hos vores kunder. Samtidig ønsker vi at inspirere til både læring og leg.

Vi har drevet webshops i mange år og bestræber os på altid at være nærværende og lyttende overfor vores kunders ønsker. Vi står gerne på spidsen for at finde frem til netop det produkt, du leder efter, og kan tilbyde kompetent rådgivning. Hos Handelshuset Silkeborg bliver du taget imod med åbne arme, uanset om du skal forholde dig til opstart af en ny hobby eller søger reservedele til dit byggesæt.

Vores sortiment bygger på personlige hobbyartikler, vi selv har haft tæt ind på livet og kan se en idé med. Derfor finder du bl.a. garnartikler, perler, diamanter, byggesæt, samt kæledyrsartikler på vores webshop. Vores udvalg rammer derfor bredt, hvor både store som små kan være med og nyde samvær eller alenetid med mange timers hygge.

Vi håber, du har lyst til at handle med os!